Nagy tételben jobban megéri az autógumik szervizelése

Minden évben, amikor eljön a téli-nyári gumicsere ideje, érdemes elgondolkodni azon, hogy egyszerre sokkal gazdaságosabb megejteni az időszakos cserét. Hiszen ha autógumist is hívunk, hogy a lakóhelyünkön végezzék el a kerékcseréket, akkor is egyszer kell csak kifizetni a kiszállási díjat és mindezen felül még sokkal gördülékenyebben lehet elvégezni a munkát.

Már kisebb flottánál is jobb a helyszíni gumicsere
Ha egy cégnek két-három autónál többől áll a flottája, akkor már jó eséllyel egyáltalán nem éri meg egyenként lecseréltetni az gumiabroncsokat.

Közeleg a tél, és ez nem csak Westerosra érvényes. A Trónok harca világában aligha kellett a szereplőknek megküzdeniük az ónos eső vagy a felfagyott aszfalt okozta gondokkal – igaz, nekünk meg jeges zombik és sárkányok miatt nem kell fájjon a fejünk.

Az időjárás lehet megtévesztő, az abroncs tapadása aligha
A szezonális kerékcsere a globális felmelegedés időszakában néha feleslegesnek tűnhet, de szükségszerű biztonsági szempontból, hiszen naponta tapasztalhatjuk, hogy egyetlen éjszaka alatt akár tíz-húsz fokot is eshet a hőmérséklet.

Sokkal jobb tehát, ha a hűvösebb idő ígéretére már lecseréli egy cég a járműflottája gumiabroncsait, mintha egy faggyal érkező éjszaka után egyszeriben komoly kockázati tényezővé válnának az előző nap még megfelelő abroncs szettek.

Márpedig, ha cserélni kell, akkor külön-külön cserélik gépjárművenként az abroncsokat, akkor elég tetemes költség gyűlhet össze a végére. De kinek van arra ideje vagy pénze, hogy az esetenként 10-20 járműből álló flottát elvezesse egy gumis cég távoli telephelyére?

Gumicsere a telephelyünkön vagy az ön cégénél
Sok gumis vállalkozás csak a saját telephelyén vállalja az abroncsok cseréjét – ám a Mobilgumis rugalmas ebben a kérdésben is és igazodik az ügyfelei igényeihez. Ráadásul nem csak a gumikhoz értünk, ha szükséges, a javításokat is elvégezzük az autóin vagy éppen a klíma tisztítás és feltöltést is, akár a teljes céges flotta esetében!

Csoportosan olcsóbb és gyorsabb a gumicsere
A téli gumi szettek felrakása – ahogy majd tavasszal a nyári gumiké – olcsóbb, és kevesebb gonddal jár, továbbá sokkal gyorsabban túllesz rajta, ha csoportosan, egy füst alatt intézi el.

Ennek egyszerű az oka: ha már úgyis házhoz jönnek a Mobilgumis szakemberei, akkor a céges flotta összes járművén elvégezhetik a szükséges gumicserét egyetlen kiszállási díjért. Ráadásul ezzel még a környezetet is megkíméli, hiszen az utat csak egyszer kell a szervizes furgonnak megtennie.

Hívjon, mi kimegyünk és lecseréljük a céges autóin a gumikat – és ha kell, meg is javítjuk azokat!
Mindezen szolgáltatások igazak a kerekek javítására is. Felkészült szakembereink minden, a gumikat érintő javítást igyekeznek a helyszínen elvégezni, ha pedig úgy adódik, el is szállítják a sérült kerekeket.

Arra is lehetőséget biztosítunk, hogy a flottája szezonális gumiabroncsait nálunk tárolja, ezáltal megoldódik a biztonságos tárolás kérdése is, és biztos lehet benne, hogy amikor eljön a tavaszi vagy őszi gumicsere ideje, akkor gondosan tárolt és ellenőrzött gumi szettek kerülnek vissza pontosan arra a járműre, amihez tartoznak.