Mobil gumiszerviz - Mobil gumis

Mobil gumiszerelés

mobilgumis_arak_fooldal_210111.png

A feltüntetett árak NETTÓ árak, a 27%-os ÁFA-t nem tartalmazzák!

Durrdefekt, lepadkázott felni, esetleg időszakos gumicsere? Hívjon minket! Ha Ön nem tud bejönni szervizünkbe, furgonba telepített profi gumiszerelő műhelyünkkel a nap 24 órájában, akár munkaidő után, vagy éjszaka is házhoz megyünk. INGYENES KISZÁLLÁSSAL A BALATON EGYES TERÜLETEIN.

 • Minden helyzetben segítünk: egyaránt hívhat minket padkázás, defekt, vagy más gumisérülés esetén, és a szezonális gumicseréhez is.
 • Kényelmes: ha nem akar sorban állni, vagy nincs ideje szervizbe furikázni, házhoz megyünk.
 • Budapest területén ingyenes kiszállással.
 • Non stop szerviz: Éjszaka kapott defektet, esetleg időbeosztása miatt nem tudja szervizben megoldani az időszakos gumicserét? Hívjon minket az önnek legmegfelelőbb időpontban!

Durrdefekt, lepadkázott felni, kátyúdefekt, esetleg gumiszakadás, csupa olyan sérülés, amivel nem csak balesetveszélyes, de egyenesen lehetetlen eljutni a legközelebbi gumiszervizbe. Mit tehetünk ilyenkor? Hívhatunk autómentőt, vagy kérhetünk mobilgumis szolgáltatást.

 

Mobil gumiszerviz furgonunk mindennel fel van szerelve, ami a helyszíni gumiszereléshez szükséges. Nonstop rendelkezésre állunk, így akkor is bátran hívhat minket, ha az éjszaka közepén történt a baj. Gyorsan, és biztonságosan végezzük el a defektes gumi javítását (a defekttűrő gumiabroncs sem akadály), szükség esetén cseréjét, vagy a kátyúkár, esetleg a felni/alufelni padkázás javítását, így biztonságosan hajthat tovább majd a saját autójával.

 

Szervizautónk a legmodernebb technológiákat alkalmazza, amelynek köszönhetően a gumiszerelés gyakorlatilag bárhol megoldható. Mivel teljesen önellátó szerkezetről van szó, aggregátor segítségével a különböző gépek meghajtásához szükséges áram, továbbá sűrített, nagynyomású levegő előállítására is képes. Ebből adódóan akár a semmi közepén is megvalósítható a gumiabroncs szerelés. Szakértő kollégáink a legkisebb kerekektől kezdve egészen a legnagyobb terepjáró abroncsokig, bármilyen gumi javítást vagy cserét megoldanak.

 

Úgy kell ezt elképzelni, mintha egy furgonba vagy kisbuszba felépített profi autószerelő műhely sietne a segítségére, ami a mobilitás mellett minden olyan előnnyel rendelkezik, mint a hagyományos gumiszereléssel foglalkozó telephelyek. Gondoljon csak bele, mennyivel kényelmesebb elintézni egy telefonhívással az autó szervizelését ahelyett, hogy feleslegesen cipekedne és várakozna egy olyan helyen, ami sem otthonához sem munkahelyéhez nincs elég közel. Előre is egyeztethet velünk időpontot, hogy még könnyebben tudjon előre tervezni profi gumiszerelőinkkel. Ugyanakkor, ha sürgősen segítségre van szüksége, mert pont éjszaka érte Önt egy durrdefekt az autópálya kellős közepén, akkor se habozzon minket hívni: mobilgumis cégünk már több „SOS” kérést is sikeresen megoldott.

 

A helyszíni defektjavítás és gumicserén kívül a szezonális gumik átszerelését is meg tudjuk oldani. Mobilgumis cégünk a legnagyobb gumiabroncs importőrökkel is kapcsolatban van, ezért széles kínálatot tudunk biztosítani mindenféle autógumi márkából és típusból. A téligumi és nyárigumi csere tipikusan olyan dolog, amit időszakosan el kell intézni, mivel az előbbire 7 fok alatt, az utóbbira pedig már 7 fok felett szükség van. Ez jelentősen befolyásolni tudja az autó teljesítményét, ezért a gumicsere elmaradása akár a vezető és az utasok biztonságát is veszélyeztetheti. Hidegebb időjárás esetén például téligumi nélkül jelentősen meg tud hosszabbodni az autó féktávolsága, ami rendkívül veszélyes tud lenni, amikor amúgy sem optimálisak az útviszonyok. Ha körülményesnek érzi ennek elintézését, mi helyszíntől függetlenül megoldjuk a téli- vagy nyárigumi cseréjét.

 

A helyszínen történő defektjavítás nem csak otthonától távol történhet. Ha túl elfoglalt, vagy napirendje miatt nem tud szervizbe menni, esetleg szereti a kényelmes megoldásokat, bátran hívhat minket, minden gumiszervizzel kapcsolatos feladatot el tudunk végezni, akár otthona, vagy garázsa előtt is. A Balaton egyes területein ingyenes kiszállást vállalunk, de az ország egész területéről bátran hívhat minket. Nincsen nálunk sorban állás, órákig tartó várakozás. Bármilyen ügyét elintézheti, amíg mi elintézünk minden gumiszereléssel kapcsolatos feladatot.

 

Teljes körű mobil gumiszerelés szolgáltatásinkkal tehát a következő problémákra tudunk Önnek helyszíni megoldást nyújtani:

 

 • Defektjavítás (defekttűrő gumiabroncs esetén).
 • Autógumi csere.
 • Téligumi/nyárigumi cseréje és felszerelése.
 • Gumiabroncs tömlő javítás és/vagy csere.
 • Autógumiszerelés, szelepcsere, centrírozás.
 • Bikázás, akkumulátor cseréje, lemerült akkumulátor miatt leállt autó beindítása.
 • Autóklíma töltés és tisztítás, légkondi alkatrészek kicserélése.
 • Olajcsere, olaj- és légszűrő csere.

Keressen minket bizalommal éjjel vagy nappal, mobil gumiszerviz szolgáltatásunkkal nonstop rendelkezésére állunk!