Gumiszerelés házilag: biztos megéri?

A mobil gumiszerelés ma már egyre közkedveltebb szolgáltatás, és nem véletlen. Egyszerűen jóval kényelmesebb és praktikusabb, mint házilag „ügyeskedni”. A mobilgumisok sikere leginkább abban rejlik, hogy rengeteg időt lehet velük spórolni. Igen, nem ez jut először feltétlen az eszünkbe, amikor valami miatt meg kell javíttatnunk az autót. A mobil gumiszervizeknél viszont pont nem érvényesek azok a negatívumok, amiket a hagyományos szervizekhez szoktunk kapcsolni. Itt nem kell semmilyen távol lévő telephelyhez eljutni, és nem is kell sorba állni, mivel itt nem mi megyünk a szolgáltatáshoz, hanem a szolgáltatás jön hozzánk. Ezért is hívják „mobil gumiszerelésnek”.

Ilyenkor nem csak a helyszín, de még az időpont választása is rajtunk múlik. Munkaidő után általában nincs túl sok kedvünk ahhoz, hogy még elrohanjunk valahogy a szervizbe mielőtt még bezárt. A mobil gumiszervizek viszont NON-STOP működnek, úgyhogy gond nélkül felkereshetjük őket akár késő este is. De ha még ennél is több időt szeretnénk spórolni, akkor akár munkaidő alatt is felkereshetjük őket, mivel csupán azt a helyszínt kell megadnunk, ahol épp áll az autónk. Tehát miközben dolgozunk, ők is dolgozhatnak a mi problémánk orvoslásán. Így aztán időponttól függetlenül ugyanúgy foglalkozhatunk mással is, elintézhetünk egyéb tennivalókat, miközben a gumiszerelést helyszínen megoldják nekünk.

Az időszakos gumicserét például azért is egyszerűbb megoldani egy mobil gumiszerviznél, mert bár elsőre nem tűnik atomfizikának a nyári vagy a téli gumi kicserélése, mégis rengeteg olyan apróság van, ami miatt gyorsan felmehet bennünk a pumpa. Ilyen a megfelelő szerszámhasználat is. A csupán defektjavítóval, pótkerék nélkül forgalmazott autókban még egy csavarhúzó sincs, így kénytelenek vagyunk külön kutatni jó minőségű, megbízható szerszámok iránt. Ez pedig megint csak több időt és pénzt jelent. Ha mégis házilag szeretnénk megoldani a gumiszerelést, akkor sosem érdemes ezen spórolni, ugyanis hosszú távon sokkal jobb befektetés drágább, de jobb minőségű szerszámot venni, mint olcsóbbat, amit folyton cserélni kell.

Ha nem szeretne otthon bajlódni a gumijavítással, akkor ne pazarolja feleslegesen drága idejét, és keresse fel mobil gumiszerelés szolgáltatásunkat! Budapesten ingyenes kiszállást vállalunk!