Defektjavítás helyszínen

Defektjavítás helyszínen

mobilgumis_arak_fooldal_210111.png

A feltüntetett árak NETTÓ árak, a 27%-os ÁFA-t nem tartalmazzák!

Durrdefekt az éjszaka közepén, esetleg már csak otthonában vette észre, hogy lapos a gumi? Hívjon minket, mobilgumis furgonunk a nap 24 órájában biztosít helyszíni defektjavítást, szükség esetén gumicserét! INGYENES KISZÁLLÁSSAL BUDAPEST TERÜLETÉN.

  • Non-stop szolgálat: bármikor hívhat minket, napközben, munkaidő előtt, vagy után, sőt akár éjszaka is.
  • Azonnali segítség: az országúton, a városban, a garázsa előtt, ott segítünk, ahol a baj történt. Budapest területén ingyenes kiszállással.
  • Teljes felszereltség: rendelkezünk minden szükséges eszközzel a helyszíni segítségnyújtáshoz, akár a gumicseréhez is tudunk abroncsot biztosítani, és a sérült gumi elszállítását is ránk bízhatja.
  • Minden sérülésre: nem csak durrdefekthez, de például a padkázáshoz is hívhat minket, elvégezzük a felni javítását is.

Az éjszaka közepén, két település között az országúton, kilométerekre a legközelebbi gumiszerviztől egy durrdefekt kétségbeejtő lehet. Aggodalomra azonban semmi ok, mobil gumiszervizünkre a helyszíni defektjavítás és gumicsere is rábízható!

 

Defekt a legalkalmatlanabb helyen, a leglehetetlenebb időben fordulhat elő, gyakran kilátástalannak tűnő helyzetet eredményezve.

 

A gumi javítás sokkal összetettebb folyamat tud lenni, mint elsőre gondolnánk. Habár adott esetben saját kezűleg is megoldhatjuk a keletkezett problémát, amikor váratlanul ér minket egy gumiszakadás a semmi közepén, nem mindig vagyunk képesek arra, hogy a helyzet magaslatán álljunk. Ilyenkor tényleg az a legbiztosabb, ha egy olyan tartósabb, megbízhatóbb eredményt hozó nonstop gumiszervizhez fordulunk, mint a Mobilgumis. Bárhol, bármikor a segítségére tudunk sietni.

 

Mobilgumis furgonunkban minden eszköz megvan, ami a gumiszervizhez szükséges, így a defektes gumi javítása vagy cseréje a helyszínen gyorsan és szakszerűen elvégezhető, akár defekttűrő gumi esetén is. Semmiképp nem szabad a kerék felfújásával próbálkozni, mert még ha elsőre úgy is tűnik, hogy sikerrel jártunk, a jármű mindegyik utasát veszélybe sodorhatjuk, ha így próbálunk meg vezetni.

 

Napjainkban egyébként nem véletlenül körülményesebb egy defektes gumi „házilag” történő javítása. Ma már az autók gumiabroncsába csak egy elképesztően kemény „héj” kerül bele, míg régen egy puhább, külön gumibelsővel is lehetett dolgozni. Ez is magyarázza azt, hogy miért lett ennyire népszerű szolgáltatás a mobil gumiszerelés. Ettől függetlenül persze most sem lehetetlen feladatról van szó, de érdemes azt fejben tartanunk, hogy a saját kezűleg történő defektjavítás inkább rövid távú megoldást szolgál, amikor például egyszerűen tovább szeretnénk haladni, hogy eljussunk A pontból B pontba. Még ha van is türelmünk a defektes gumi cseréjével bajlódni, következő utazásunk előtt mindenképp ajánlatos egy profi szervizbe vinnünk az autót, ha nem szeretnénk legközelebb is defektet kapni.

 

A defektjavítás tehát ugyanúgy szakmunkának számít napjainkban, és az emberek nagy része egyébként így is kezeli. Egész egyszerűen azért, mert itt a saját biztonságunkról van szó. Ha saját magunk látnánk neki a javításnak, nagyon kevés esély van arra, hogy ugyanolyan profizmussal tudnánk ezt megcsinálni, mint egy profi mobilgumis. Ráadásul, ha emiatt netán véletlenül több kárt okoznánk a gumiabroncsban, még spórolni se tudunk vele. Hosszú távon sokkal jobban jövünk ki egy minőségi munkával, ahol biztosak lehetünk abban, hogy egy ideig nem kell tartanunk a durrdefekttől.

 

Mobil gumiszervizünk nonstop üzemel, így bármikor is történjék a defekt, segítünk. De akkor is számíthat ránk, ha már csak hazaérve észlelte a problémát, mert akár munkaidő után is kimegyünk otthonához, vagy bárhova, ahol az autót hagyta, és elvégezzük a defektjavítást. Ezen kívül pedig gumiabroncs kínálatunkban defekttűrő gumikat is találhat, amivel még a defekt megtörténte után is megtehet akár 80 km-es távolságot. Ez különösen hasznos ahhoz, hogy defekt után is biztonságban hazaérhessünk, vagy legalább civilizáltabb helyre tudjunk vezetni ahol kényelmesebb megoldani a defektes gumi javítását.

 

Persze ha például pont éjszakai vezetés vagy vihar közben ér minket egy ilyen probléma, akkor érthető, hogy nincs sok kedvünk ahhoz, hogy tovább vezessünk. Ilyenkor a rossz látási viszonyok miatt nem is lenne biztonságos tovább haladnunk, tehát mindenképp érdemes segítséget kérnünk egy olyan mobil gumiszerviztől, amely az ország bármely pontján, a nap 24 órájában ki tud minket húzni a slamasztikából. Arról nem is beszélve, hogy olcsóbban jön ki, mintha mentőt hívna.

 

Hívjon bennünket bátran, ha mobilgumist keres, akár SOS-ben éjszaka a semmi közepén, akár a városban az utcán, a parkolóban vagy a garázsa előtt történt az eset! Legyen szó helyszíni defektjavításról vagy a defektes gumi cseréjéről, Budapest területén ingyenes kiszállást vállalunk, de az ország bármely területére kimegyünk, ha segítség kell.