Flottakezelés

Flottakezelés

Flotta gumiszervíz, klímatöltés és tisztítás akár cége telephelyén is, az ön által megszabott időben.

  • Non-stop szolgálat: hívjon minket az önnek legmegfelelőbb időben, akár munkaidő előtt, vagy után is.
  • Házhoz megyünk: rengeteg időt és erőforrást spórolhat, ha a teljes flotta gumiszervizt egyszerre, cége telephelyén tudja le.
  • Gumihotel: időszakos gumicsere esetén vállaljuk a gumik tárolását, sérült guminál pedig az abroncs elszállítását.
  • Teljes támogatás: bőséges gumiabroncs választékkal szolgálhatunk, és segítünk kiválasztani a járműpark számára legmegfelelőbbet.
  • Klíma töltés- és tisztítás: a gumiszerviz mellett ránk bízhatja a céges autók klímatöltését és tisztítását.

Rengeteg anyagi és emberi erőforrás, valamint figyelemre méltó idő takarítható meg, ha nem kell külön szervizbe mennünk autóinkkal. Akár napokat is nyerhetünk, ha a flottaszerviz házhoz jön, és egyszerre letudhatjuk a teljes állomány karbantartását. Nem beszélve arról, hogy egyes cégeknek egyenesen a szolgáltatásuk teljesítése múlik azon, hogy megbízható flotta gumiszervizhez fordulhassanak. Bármilyen szállítási vagy logisztikai tevékenységről legyen is szó, azt csak megfelelően karbantartott flottával lehet elvégezni.

 

Flottakezelő szolgáltatásunk alapköve a szakértelmünket is adó gumiszerviz, mely az autógumik teljes karbantartását magába foglalja, beleértve mind a téli gumik, mind a nyári gumik gyors és szakszerű cseréjét, a defektek vagy más gumisérülések javítását, szükség esetén pedig akár új gumiabroncs felhelyezését 13”-tól egészen 24”-ig, acél- és alufelni esetén is. Lényegében tehát személygépjárműtől a dzsipeken és 4x4 terepjárókon keresztül akár a kisteherautóig bármilyen céges autó gumiszervizelésével rendelkezésre állunk.

 

Függetlenül attól, hogy csak pár járművel rendelkező kisvállalkozásról, vagy hatalmas flottakezelő cégről legyen szó, cégünk minden olyan erőforrással rendelkezik, hogy ügyfeleinknek teljes körű, személyre szabott flotta gumiszerelést nyújthasson. Ez azt jelenti, hogy a Mobilgumis az ország egész területén képes minőségi, megbízható szerviz szolgáltatásokat nyújtani minden flotta autókat kezelő vállalkozásnak, mérettől függetlenül.

 

Nem csak a saját telephelyünkön várjuk kedves vásárlóinkat: igény szerint a helyszínen is elvégezzük a szükséges javításokat, ami egy flottányi járműnél jóval praktikusabb és kényelmesebb tud lenni. Flottázó cégeknél pedig nem utolsó szempont az időmegtakarítás sem. Tudjuk, hogy az Ön vevőinek is magas elvárásai vannak, ezért mi is a maximumot szeretnénk nyújtani ahhoz, hogy továbbra is megfelelhessen nekik.

 

Függetlenül attól, hogy nálunk vagy a cégének telephelyénél bízz meg minket, mindig számíthat flotta javítással foglalkozó szakembereink segítségére. Nem kell külön kutatnia az ügyben, hogy épp mely alkatrészekre van szüksége a vállalat flotta autóinak, mivel teljes körű szerviz szolgáltatásunknak ez is részét képzi. Cégünk ráadásul a legnagyobb autógumi beszállítókkal is kapcsolatban van, így partnereinknek bőséges választékot tudunk biztosítani, ahol a legnívósabb gumiabroncs márkák közül válogathatnak.

 

Időszakos gumicserék esetén a tárolást, sérült gumi esetén az elszállítást is vállaljuk. Amennyiben új gumira lenne szüksége, tudunk segíteni a megfelelő abroncs kiválasztásában, beszerzésében és kiszállításában (akár saját raktárról is), és természetesen fel is szereljük. Nagyobb létszámú jármű esetén még inkább fontos, hogy mindig a legalkalmasabb gumiabroncs típussal legyen felszerelve. Az időjárási viszonyokon kívül már a hőmérsékleti ingadozások is elegek ahhoz, hogy téligumiról nyárigumira kelljen váltani. Ez nem csak teljesítmény kérdése, mivel a sofőrök biztonsága is múlhat ezen.

 

A flotta gumiszerelés mellett a járműpark klímatisztítását és feltöltését bízhatja még ránk. Mobil egységeink adatbázisában rendelkezünk a legtöbb gépjármű gyári adataival, így a folyamat biztonságosan lebonyolítható, miközben a légkondi megfelelő mennyiségű hűtőközeggel kerül feltöltésre. Gondoljon csak bele, hogy a nyári kánikulában milyen mértékben tudja rontani egy flottakezelő cég renoméját és teljesítményét, ha ez az alapvető, olykor életmentő elem nem működik megfelelőképpen.

 

Szakértőink akár munkaidőn kívül is rendelkezésre állnak, igény szerint pedig a flottaszerviz éjszaka is megoldható, országos kiszállással, amely Budapest egész területén ingyenes. Keressen minket bizalommal, akár egyszeri megbízásról van szó, akár hosszabb távú együttműködéshez szeretne partnert találni! Válogasson bátran flottakezelés áraink között, és lépjen velünk kapcsolatba: mi készen állunk segíteni!