Így megéri kifizetni a defektjavítás árát

Kétféle defektet szokás megkülönböztetni: a lassú defektet, és a durrdefektet. Habár az előbbi még könnyebben kezelhető, mivel órák vagy akár napok kérdése is lehet, mire teljesen leereszt az autó kereke, a durrdefekt hirtelen történik, és sokkal nagyobb nyomásvesztéssel jár. Pontosan ezért sokkal könnyebben is el lehet veszíteni az autó felett az irányítást. Egy dolog viszont mindkettő defekt típusban közös: a javítás csak azután kezdődhet el, miután félre tudtunk húzódni, és meggyőződtünk minden utas biztonságáról. A továbbhaladás minden esetben balesetveszélyes, úgyhogy még lassú defekt esetén is érdemes megállni, még ha elsőre nem is tűnik olyan nagynak a baj!

Már csak azért is felesleges megkockáztatni a továbbhaladást, mert manapság egyszerűen meg lehet oldani a defektjavítást a helyszínen. Nem kell autómentőt, hívni, nem kell elszállítatni a kocsit, és nem is kell később eljutni egy külön szervizbe. Bárhol is történjék a baj, a mobil gumiszervizek olyan furgonnal érkeznek, ami gyakorlatilag olyan, mint egy profi, mozgósítható műhely. Minden olyan eszközzel rendelkezik, amire csak szükség lehet. Mindegy, hogy mikor telefonálunk és honnan, mivel az ilyen mobilgumisok NON-STOP működnek ahhoz, hogy minden SOS problémát a lehető leghatékonyabban orvosoljanak. Ilyen segítőkészség mellett még a defektjavítás ára sem tűnik olyan nagy tehernek.

Miután pedig megtörténtek a szükséges gumiszerelési műveletek (legyen szó bármilyen sérülés megjavításáról vagy akár gumicseréről), már indulhatunk is tovább! Úgyhogy ha például épp egy nagyobb utazást terveztünk, nem lesz semmi akadálya annak, hogy ne haladhassunk az utunkon. Ráadásul mivel az ilyen mobil gumiszervizek kapcsolatban állnak a legnagyobb gumiabroncs beszállítókkal, így afelől sem kell aggódnunk, hogy ne rendelkeznének olyan autógumi típussal, amire éppen szükség van. Még a defekttűrő gumiabroncsok felszerelése sem okoz gondot!

A defektjavítással mi is megpróbálkozhatunk a helyszínen, de a gumicsere elvégzése saját kezűleg nem csak, hogy sokkal körülményesebb lehet, de akár balesetveszélyes is, főleg ha egy forgalmas úton vagy az autópályán ér minket a defekt. Még ha sikerrel is jártunk, következő utazás előtt mindenképp keressünk fel egy profi mobil gumiszervizt, ugyanis csak így lehetünk biztosak abban, hogy tartósan meg lett oldva a probléma.

Defektjavítás árainkat megtalálhatja honlapunkon!