Autópálya mentés

Autópálya mentés

Durrdefekt az autópályán, esetleg a pihenőben vette észre, hogy leeresztett a gumi? Ne essen kétségbe, hívja Mobilgumis furgonunkat a nap bármely szakában!

  • Non-stop szolgálat: akár az éjszaka közepén is felhívhat minket, ha akkor történt a baj.
  • Azonnali segítség: sárga villogóval és jól látható festéssel ellátott mobilgumis furgonunk a helyszínen nyújt biztonságos segítséget.
  • Teljes felszereltség: rendelkezünk minden szükséges eszközzel, ami a helyszíni gumicseréhez kell, akár gumiabroncsot is tudunk biztosítani, és a sérült gumi elszállítását is ránk bízhatja.
  • Profi szakemberek: specialistáink gyors és szakszerű munkát végeznek, hogy Ön minél hamarabb biztonságban tovább hajthasson.

Autópályán defektet kapni nem csak kellemetlen, de a saját bosszúságunk mellett a forgalmat is akadályozhatjuk. Ám még ha sikerül is félrehúzódnunk a leállósávba, a nagy forgalom és a sebesség miatt veszélyes lehet nekiállni kereket javítani. Szerencsére van lehetőség segítséget hívni: válassza mobil gumiszerelés szolgáltatásunkat, mely a forgalmas autópályán is rendelkezésére áll!

 

Nem véletlenül szoktak sokan autó mentést kérni. Az autópályán zajló vezetés könnyebbnek tűnhet, mint Budapest szűkebb belvárosi utcáiban közlekedni, viszont a sokkal nagyobb sebességgel zajló vezetés teljesen más vezetéstechnikát követel meg, és ezért még a legapróbb figyelmetlenség is sokkal nagyobb balesetet tud okozni.

 

Természetesen mielőtt igénybe venné autópálya mentés szolgáltatásunkat, érdemes egy pár alap teendőt elvégezni, amíg a segítség megérkezik. Defekt vagy egyéb baj esetén, ha még képes tovább haladni az autójával, akkor kapcsolja be a vészvillogóját és húzódjon le minél hamarabb a leállósávba. Amennyiben továbbra is mozgásképes a jármű, a legjobb, ha óvatosan el tud még jutni a következő benzinkútig vagy pihenőhelyig, ugyanis ott sokkal kényelmesebb – és persze biztonságosabb – megvárni amíg megérkezik a segítségére siető nonstop mobil gumiszerviz.

 

Akárhol is állt meg, ezt követően húzzon magára és utastársaira sárga színű, messziről is jól látható mellényt, majd szálljon ki és állítsa fel az elakadásjelző háromszöget (ami jó esetben mindig ott van a csomagtartójában). A KRESZ szerint is az lényeg, hogy messzebbről is egyértelműen látható legyen a jelzés, nincsen arra konkrét szabály, hogy milyen messze kell elhelyezni a járműtől. Miután úgy véli, hogy az autó, és persze Ön és utastársai is biztonságban vannak, akkor érdemes hívnia egy olyan mobilgumist, aki autópályás gumimentést is tud biztosítani.

 

Ha minket hív, minél előbb a segítségére fogunk sietni. Nagyobb baj esetén akár teljes gumicserét is biztosítani tudjuk és a sérült gumik elszállítását is vállaljuk. Messziről is jól látható festéssel és sárga villogóval ellátott mobilgumis furgonunkban minden megtalálható, ami a gyors és biztonságos gumijavításhoz szükséges. Profi szakembereink minden szükséges munkát elvégeznek a helyszínen, ami ahhoz kell, hogy ön minél hamarabb, a lehető legnagyobb biztonságban tovább hajthasson.

 

Mobil gumiszervizünk a nap 24 órájában, ünnep- és munkaszüneti napokon is készen áll arra, hogy időponttól és helyszíntől függetlenül gyorsan és szakszerűen oldja meg a problémáját, függetlenül attól, hogy milyen típusú járműt érte defekt. Személygépjárművek, dzsipek és egyéb 4x4 meghajtású terepjárók, de még kisteherautók esetében is rendelkezik minden olyan erőforrással a profi autómentőnk, hogy akár a helyszínen megoldódjon a defektjavítás, a gumiszerelés, vagy bármely egyéb műszaki hiba vagy baleset orvoslása. Amennyiben olyan mértékű kár keletkezett, hogy nem oldható meg a helyszínen történő szerviz, akkor a következő információkra lesz szükségünk a sikeres autópálya mentéshez:

 

  • A defektben vagy egyéb bajban érintett jármű típusa, méretei.
  • Mi történt pontosan a járműve és jelenleg milyen állapotban van.
  • Van-e bármilyen olyan körülmény ami meg tudja nehezíteni az autó mentést (például ha árokból kell kiszedni a járműt).

Pontos cím, azaz honnan hová szeretné a járművet elszállítatni.
Ezek alapján már árajánlatot is tudunk adni.

 

Ne feledje, mobil gumiszerviz szolgáltatásunk nonstop rendelkezésére áll, akár az éjszaka közepén is hívhat bennünket Budapest területéről, vagy az ország más pontjairól. Bízza ránk a gumiszerelést, a defekt javítástól kezdve a kerékcseréig mindenben rendelkezésére állunk, az autópályán is!